Folk / Roots / Wereld

 

NIEUWS:
 
 

Programma najaar online!

 
Middelburgsestraat 113 boven, Oost-Souburg

Sjef Hermans invites…

18 dec

 

We sluiten het najaarsprogramma 2021 op een bijzondere wijze af met niemand minder dan Sjef Hermans & Friends! Sjef behoeft nauwelijks introductie. Een levende legende onder de Zeeuwse muzikanten en internationaal bekend als frontman van Champagne Charlie en tegenwoordig ook flink aan de weg timmerend met Sunshine Cleaners.

‘Sjef Hermans invites…’ houdt in dat hij samen met Sunshine Cleaners een muzikale avond zal verzorgen, aangevuld met gastmuzikanten uit heel Zeeland en omstreken. Hij krijgt van ons de vrije hand om zijn min of meer ideale muziekavond te organiseren en wij zien dat met het volste vertrouwen tegemoet!
Welke gastmuzikanten hij uitnodigt blijft een verrassing en dat zal niemand verwonderen. Sjef maakte als organisator van het onvolprezen ‘Songs From The Heart’, een reeks thematische muziekavonden in De Spot te Middelburg, waarbij ook nooit van te voren bekend werd gemaakt wie er zou gaan optreden. Op deze speciale, muzikale avond staan ontmoeting, verbinding en inspiratie centraal.

 

Aanvang middag: 16.30u
Aanvang avond: 20.30u
Kaarten: €15,-
via: razzervering@outlook.com
Leden: vanaf ma 06/12
Niet-leden: vanaf wo 08/12