MUZIEKPODIUM RAZZMATAZZ

AGENDA 2022 (1e half jaar)

Klik de datum – naam

Dat Razzmatazz graag jong talent programmeert is bekend, maar het is maar de vraag of NinaLynn nog jong talent is. Natuurlijk is ze met haar 23 lentes één van de jongste zangeressen die we de afgelopen jaren op ons podium mochten verwelkomen. Echter, als je haar ‘staat van dienst’ bekijkt, dan mag je spreken over een ervaren zangeres die op vele grote podia van Nederland reeds heeft gespeeld en daar een grote indruk heeft achtergelaten. Haar debuut-cd ‘Hummingbird’, geproduceerd door multi-instrumentalist Janos Koolen, is door de pers met lovende kritieken ontvangen. Geïnspireerd door Taylor Swift en Emmylou Harris schreef ze negen eigen nummers en één traditional (Eva Cassidy), waarbij country, folk en americana de basis vormen. Met haar mooie heldere stem weet ze je te raken en te betoveren, daarbij muzikaal ondersteund door een band waarin Janos Koolen de scepter zwaait. Dan weet je dat het goed zit! NinaLynn – gitaar, zang Janos Koolen – alle denkbare instrumenten Arthur Bont – drums, percussie Lucas Beukens – bas www.ninalynn.nl Aanvang middag: 16.30u (zaal open 16.00u) Aanvang avond: 20.00u (zaal open 19.30u) Kaarten: €15,- Via: razzervering@outlook.com Leden: vanaf ma 31/1 Niet-leden: vanaf wo 2/2

Dat Simone, geboren in Den Haag (1969), muzikant zou worden mag nauwelijks als een verrassing gezien worden. Haar opa en vader speelden bij het Residentieorkest, zodat ze muziek met de paplepel kreeg toegediend. Na haar middelbare schoolopleiding deed zij auditie voor het conservatorium, waar ze direct werd aangenomen. Haar eindexamen (cum laude) was een daverend succes met de begeleidingsband ‘Hips’ bestaande uit conservatoriumvrienden.
Simone was jarenlang de zangeres van Candy Dulfers Funky Stuff en tourde met haar over de hele wereld. Met haar eigen band ‘Hips’ deed ze het nog eens dunnetjes over en scoorde bijvoorbeeld in Spanje een nummer 1 hit.
Haar repertoire varieert van gospel, funk, blues en jazz tot soul en mixt daarbij klassiekers met haar eigen stukken. Nu staat ze op de planken met een energieke, kundige en flamboyante band. Niet te missen, deze zangeres met één van de beste stemmen van het land.
Swingend het weekend in!

 

Simone Roerade (Mrs Hips) – zang, percussie
Berthil Bustra – toetsen
Bart Wijtman – contrabas
Sjoerd van Bommel – drums

 

www.mrships.nl

Aanvang avond: 20.30u (zaal open 19.45u)
Kaarten: € 15,-
Via: razzervering@outlook.com
Leden: vanaf ma 28/02
Niet-leden: vanaf wo 02/03

Vraag niet hoe het kan, maar geniet ervan. Met deze slogan willen wij deze internationaal bekende artiest, die over de hele wereld reist en daarbij ook Oost-Souburg aandoet, bij u onder de aandacht brengen.
Greory Page behoeft nauwelijks introductie, maar voor de volledigheid en ook misschien om het geheugen wat op te frissen een stukje van zijn biografie. Geboren in Engeland (Londen) verhuist hij op latere leeftijd naar Amerika (San Diego). Daar vindt hij zijn muzikale inspiratie. Hij is een romanticus met een voorliefde voor de jaren ‘20 van de vorige eeuw, oude grammofoonplaten en gedeukte hoeden. Naast een verdienstelijk muzikant kun je hem ook als poëet beschouwen. Zijn teksten zijn van literair
niveau. Je hoeft de woorden niet eens te horen om ze toch te begrijpen. Als singer-songwriter en dichter neemt hij naast zijn eclectische country- en folkmuziek ‘een grote zak verhalen’ mee naar zijn optredens. Zijn charisma komt goed tot zijn recht tijdens liveshows in een intieme setting en waar kan dat dan beter dan in… ja u raadt het al… Razzmatazz!!

 

www.gregorypage.com

 

 

Aanvang avond: 20.30u (zaal open 19.45u)
Kaarten: €15,-
Via: razzervering@outlook.com
Leden: vanaf ma 28/3
Niet-leden: vanaf wo 30/3

Sam en James Gillespie koesteren de levende traditie van de Britse volksmuziek. De broers komen uit het uiterste noorden van Engeland (Northumberland) en zijn toegewijd aan de cultuur en traditie

van hun land. Hun songwriting heeft een visionaire kracht en een gevoel van wilde magie. Als echte troubadours, namelijk toegewijd aan de roeping van de reizende muzikant, trekken ze door met name Engeland en Frankrijk om hun muziek op grote en kleine volksfeesten ten gehore te brengen.
Zij hebben echter een voorkeur om te spelen op intieme en mythische plaatsen en wat dat betreft zijn ze bij Razzmatazz dus aan het juiste adres! Het wordt hun eerste optreden hier in de Lage Landen en wij zijn dan ook bij zonder verheugd dat wij de primeur hebben.

www.thebrothersgillespie.com

Aanvang: 20.30u (zaal open 19.45u)
Kaarten: €15,-
Via: razzervering@outlook.com
Leden: vanaf ma 2/5
Niet-leden: vanaf wo 4/5

Sterke harmonieën en loepzuivere zang maken The Lasses (‘Schots voor ‘De Meisjes’) tot een veelgevraagd duo in de internationale folkscene, van Schotland tot Amerika en zelfs tot in Japan. Margot Merah en Sophie ter Schure reizen met hun geweldige folkballades afkomstig uit de Schotse, Ierse en Amerikaanse folktradities, aangevuld met eigen werk, de wereld over. Door de bijzondere combinatie van hun stemmen en de mooie instrumentatie met bodhran, gitaren en tenor-ukelele, blijf je luisteren. Met hun gevoelige liedjes, charmante podiumpresentatie en humoristische verhalen weten de dames ieder publiek te raken. Centraal staat de samenzang, waarbij de stemmen elkaar perfect aanvullen en versterken.
Eind 2019 verscheen het vierde album ‘Undone’, dat werd gepresenteerd tijdens een uitverkocht concert in Paradiso. Ook waren zij te zien bij het tv-programma Vrije Geluiden en stond het album op nummer 1 in de Euro-Americana Chart. Wees er snel bij want vol is vol.

www.thelasses.nl

Aanvang: 20.30u (zaal open 19.45u)
Kaarten: €15,-
Via: razzervering@outlook.com
Leden: vanaf ma 6/6
Niet-leden: vanaf wo 8/6Scots voor 

Welkom op de tijdelijke website van RAZZMATAZZ!
Onze website was aan verjonging toe na meer dan 14 jaar…
We werken aan een nieuwe site, maar de meest essentiële info is aanwezig.
Zie daarvoor de links hieronder.

De ruimte is beperkt op onze zolder – reserveer daarom uw kaart(en) op tijd!
(zie hieronder of bij elk optreden onderaan)

Gezien het beperkte aantal plaatsen (max 60) is vooraf reserveren vereist. 

Niet-leden kunnen kaarten reserveren vanaf de woensdag 10 dagen voor een optreden,  via het emailadres razzervering[at]outlook[punt]com. U krijgt altijd een bevestiging met betaalinstructie terug. Zo niet, dan is er iets misgegaan.

Leden kunnen twee dagen eerder hun kaarten reserveren dan niet-leden. Dat wil zeggen 12 dagen voor een optreden (dus vanaf de maandag ipv de woensdag).

Indien het aantal beschikbare plaatsen is volgeboekt, leggen we een reservelijst aan. Op volgorde van aanmelding wordt u dan gemaild of gebeld indien er plekken vrij komen. Dat kan kort van tevoren zijn, vermeld daarom bij de reservering ook altijd uw telefoonnummer. Ook handig voor het geval het optreden onverhoopt niet doorgaat.

Optredens beginnen op de aangegeven tijd, normaal gesproken is dat 20.30.
In de pauze(s) en voor/na het optreden is de bar geopend. Roken is in het gebouw niet toegestaan.

U vindt Razzmatazz op onderstaand adres:
Middelburgsestraat 113 boven – 4388 VP Oost-Souburg
<<< zie ook de afbeelding links…

Met de auto:

A58 – Afslag Middelburg. Na afslag, Middelburg aanhouden. Op rotonde rechtdoor. Vervolgens bij stoplichten (McDonalds) linksaf. Deze rondweg volgen. Na bebouwde-kom-bord Oost- & West-Souburg direct naar links (Middelburgsestraat). Tweede afslag rechts is parkeerplaats met daarnaast Razzmatazz.
A58 – Afslag Souburg (Ritthem-40). Souburg inrijden, bochtige weg met stukken middenberm volgen (Ritthemsestraat & Burg.Stemerdinglaan). Na ca 500 meter rechtsaf (6e afslag) Middelburgsestraat in (zie bordje Razzm). Straat volgen, maakt bocht naar links. Daarna ziet u aan de linkerkant de parkeerplaats en daarnaast Razzmatazz.

Met openbaar vervoer:

Treinstation Oost- & West-Souburg – Loopafstand : 15 minuten.
Treinstation Vlissingen – buslijn 56 naar Souburg
(halte Merwedestraat/Middelburgsestraat).
Treinstation Middelburg – buslijn 57.

Zowel trein als bus rijden 2 x per uur.

Razzmatazz is een zoldertheater zonder lift of traplift voorhanden. Mindervaliden wordt verzocht vóór hun bezoek al contact op te nemen.

U kunt Razzmatazz financieel steunen door lid te worden voor 10 euro per kalenderjaar.

Dit bedrag kan worden overgemaakt naar banknummer NL42 ABNA 05108 31583 t.n.v. Vereniging Razzmatazz, te Oost-Souburg. En stuur uw volledige adresgegevens per email naar het secretariaat: dekkerm[at]zeelandnet[punt]nl.

U ontvangt dan twee keer per jaar (in dec en aug) het programmaboekje in de brievenbus.

Leden hebben de mogelijkheid om vervroegd kaarten te reserveren: 12 dagen i.p.v. de gebruikelijke 10 dagen vóór een optreden, zie ‘Kaarten reserveren’.

Update feb 2020: belangrijke mededeling tav de reserveringen

Voor 2020 gaat er iets veranderen ten aanzien van de reserveringen door leden. Tot nu toe kon bij een enkel lidmaatschap à 10 euro per jaar een kaartje extra gereserveerd worden voor een tweede persoon. Dat was echter oorspronkelijk bedoeld voor het meenemen van een introducé. Daarom zal vanaf nu een lidmaatschap per persoon vereist zijn om twee dagen eerder te kunnen reserveren voor twee personen. Het ledengeld hebben we namelijk hard nodig om de huur te kunnen blijven betalen. Uitzondering hierop is zoals genoemd het (max tweemaal) meebrengen van een introducé. Dat kan aangegeven worden bij de reservering.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
(c) Muziekpodium RazzMatazz  –  website door Mediator Media – Goes