Folk / Roots / Wereld

 

NIEUWS:
 
 

Programma najaar online!

 
Middelburgsestraat 113 boven, Oost-Souburg

Dubbelconcert: Anoushka & Huibert-Jan / Triskell

1 september 2018

.

Anoushka Koppelaar & Huibert-Jan Vader

Anoushka Koppelaar + Huibert-Jan Vader

‘Geraffineerd maar helder, krachtig en recht op de man af.’
Anoushka en Huibert-Jan zetten hun eigen(zinnige) bewerkingen van nummers uit de americana, folk, pop , jazz onontkoombaar voor je neer. Maar ook het betere Nederlandstalige repertoire wordt niet geschuwd. De bundeling van beider muzikaliteit en ervaring, in het subtiele spel van zang en gitaar maakt elk optreden tot een ‘kistje vol juwelen’.

.

.
Triskell

Triskell najaar

Triskell is in Zeeland inmiddels een bekende muziekgroep met als basis Iers-Keltisch. Dit viertal is niet onbekend in Razzmatazz. Eerst onder de naam Sorry Paganini, en inmiddels speelt de groep alweer jaren onder de naam Triskell in eenzelfde bezetting.
.
Het symbool ‘Triskell’ staat voor een verbondenheid die men op velerlei manieren kan vertalen: de Kelten zien hierin de drie-eenheid van water, vuur en aarde, Triskell beschouwt het als een muzikale verbondenheid waarbij de onderlinge vriendschap, maar ook de verschillende muzikale voorkeuren een grote rol spelen. Daardoor is het een boeiend geheel met als basis Iers-Keltische muziek die op eigentijdse wijze vertolkt wordt. De muziek van Loreena McKennitt, Maura O’Connell en Mary Black is daarvan een inspirerend voorbeeld. Maar ‘andere’ muziek wordt zeker niet geschuwd.
.
De bezetting met zang, viool, fluit, gitaar en basgitaar maakt het mogelijk een rijk scala aan stijlen te onderzoeken waarvan het resultaat in het zeer gevarieerde repertoire terug te vinden is. Kortom, een gezelschap vol enthousiasme en plezier. Voeg daarbij mooie vocalen en een hoop snaren…

.

Lianne Timmerman – zang, dwarsfluit
Pieter van Dort – gitaar, zang
Hans Timmerman – basgitaar
Aagje Feldbrugge – viool

 

Aanvang : 20.30u
Kaarten : € 15,-
Razzerveren vanaf wo 22/8 : 0113 – 230168