Folk / Roots / Wereld

 

NIEUWS:
 
 

Programma najaar online!

 
Middelburgsestraat 113 boven, Oost-Souburg

Arthur Ebeling Trio

Vrijdagavond 19 maart

Arthur Ebeling heeft zich ontwikkeld tot Nederlands meest authentieke en veelzijdige gitarist, zanger en componist. Hij bespeelt zijn geliefde Gretsch als geen ander en maakt zijn reputatie als integere meestergitarist keer op keer meer dan waar.

Arthur Ebelings muziek is een unieke mix van rhythm & blues, rockabilly en country in een jazzy sausje en is tijdloos en swingend. Hij beweegt zich in het niemandsland tussen Ray Charles, Eddie Cochran en Tom Waits.
Hij componeert liedjes die naast dat ze origineel en gevarieerd zijn, klinken alsof je ze al jaren kent. Ook zijn covers zijn zeer eigen en raken de kern. In zijn teksten laat Arthur Ebeling levenswijsheid en romantiek botsen en hartzeer en humor versmelten. Hij houdt van alledaagse thema’s. Kortom oorlog en liefde.

Arthur is een charismatisch performer die een groot publiek verdient, maar de intimiteit en het contact met zijn toehoorders prefereert. Hij neemt twee topmuzikanten mee (op bas en drums) die het trio completeren en ons laten genieten van een heerlijke avond!

Arthur Ebeling – gitaar, zang
Peter Wassenaar (heer Peer) – contrabas, zang
Chaja van der Heide – drums, zang

www.arthurebeling.nl

 

Aanvang: 20.30 (50 pers)
of, bij 2 optredens met 30 pers: 19.00 en 21.00
Kaarten: € 15,-
via: razzervering@outlook.com
Leden: vanaf ma 8/3
Niet-leden: vanaf wo 10/3