Folk / Roots / Wereld

 

NIEUWS:
 
 

Programma najaar online!

 
Middelburgsestraat 113 boven, Oost-Souburg

Eleonor

7 MAART

 Wegens ziekte niet doorgegaan –

De gelukkigen die enkele jaren geleden in Razzmatazz getuige waren van het onvergetelijke concert van MAIRAN, kunnen zich nu verheugen op een dergelijk concert, maar nu van ELEONOR, een nieuwe getalenteerde Vlaamse groep met grote namen. 
Dwars tegen alle modetrends in komt zangeres Elly Aerden (o.a. Mairan, Bodixel) opzetten met gezongen Latijn. Geen Engels, geen Nederlands, zelfs geen levende taal. En toch is dit een meeslepend programma geworden, dat baadt in een zuiderse sfeer.
Ze kan dan ook rekenen op een sterke bezetting, met op piano Florejan Verschueren, op diatonische accordeon Anne Niepold, aan de drums zit Luc Vanden Bosch, op contrabas Arne Van Dongen en Wouter Vandenabeele speelt viool en zorgde voor de arrangementen.
Po�zie van Middeleeuwse liederen en hedendaagse Latijnse po�zie vormen het uitgangspunt van de bewerkingen in diverse stijlen. Wie bij gezongen Latijn onmiddellijk de link legt met kerklatijn en sacrale muziek, komt bedrogen uit. Het Latijn wordt soms een spelen met klanken, een passionele taal die zeer levend klinkt: soms jazzy, soms mediterraan en altijd subliem met die imponerende stem van Elly Aerden. Een niet te missen ervaring!

Elly Aarden – zang
Anne Niepold – accordeon 
Florejan Verschueren – piano
Wouter Vandenabeele – viool
Luc Vanden Bosch – drums
Arne Van Dongen – contrabas 

Voor een impressie zie: www.eleonor.be

Aanvang : 21.00 uur
Kaarten : ?12,50
Reserveren vanaf 25/2 : 0113-230168