Folk / Roots / Wereld

 

NIEUWS:
 
 

Programma najaar online!

 
Middelburgsestraat 113 boven, Oost-Souburg

VanWyck

1 februari 2020

Let op: Wegens sloopwerkzaamheden rond het Razzmatazz-gebouw zal dit optreden eenmalig verplaatst worden naar het dorpshuis van Biggekerke. Adres: Schuitvlotstraat 10, 4373 AK. De zaal is open vanaf 19.45.

 

– Donkere folk met een gouden rand –

 

Met haar warme stem, sterke teksten en donkere folk was de eerste EP van VanWyck al een kleine sensatie op internationale muziekblogs. Critici vergeleken haar werk met dat van Leonard Cohen, Nathalie Merchant en Laura Marling. Haar eerste volledige album, An Average Woman, dat in januari 2018 verscheen werd unaniem lovend ontvangen. Vier sterren in het NRC, vij„f sterren in het AD en een 8,5 in Heaven!

Op haar tweede album, Moltenrock, laveert VanWyck tussen donkere folk, Americana en alternatieve rock, waarb„ ze dit keer meer ruimte opeist: “Ik ben altij„d op zoek naar tegenstellingen, naar de achterkant van een verhaal, de verschillende facetten waaruit iets bestaat. We willen graag duidel„ijkheid hebben in ons leven, maar de waarheid is grillig.”

Van november 2019 tot en met februari 2020 toert z„e met haar band door Nederland en Razzmatazz is één van de gelukkige podia op deze tournee!

 

Christien Oele – gitaar, zang
Marjolein van der Klauw – gitaar, zang
Sander Donkers – gitaar
Rowin Tettero – drums

www.vanwyck.nl

 

Aanvang : 20.30u, zaal open 19.45u
Locatie (eenmalig): Dorpshuis Biggekerke
Kaarten : € 15,-
Reserveren : razzervering@outlook.com
Leden vanaf ma 20/1
Niet-leden vanaf wo 22/1