Folk / Roots / Wereld

 

NIEUWS:

 
 
Optreden Midnight Bluebirds
is uitverkocht!
 
Het is het laatste optreden
georganiseerd door Ad!
 


 


Middelburgsestraat 113 boven, Oost-Souburg

0113-230168 (Ad Lijnse)
ailijnse[at]zeelandnet[punt]nl


VICTOR JARA: HET LIED ZINGT VOORT …

16 december 2017
en
17 december 2017

.

Victor Jara progr.

Extra voorstelling op zondag om 15.00!
.

VICTOR JARA: HET LIED ZINGT VOORT …. is de titel van een muzikale vertelling door drie muzikanten die het publiek dmv indrukwekkende, prachtig vertolkte liederen een onvergetelijke herinnering meegeven. Opvallend is dat er geen groepsnaam bestaat voor dit unieke trio. Het is de titel van de voorstelling die terechte aandacht krijgt.
Victor Jara was een Chileense volkszanger, theaterregisseur en, activist. In het zeer onrustige klimaat in Chili nam hij het met een gitaar en teksten op tegen alles wat tegen de democratie was en het volk in ellende en armoede hield.

Zangeres Rogalski begon haar carriere bij het Pools Staatsensemble voor Zang en Dans, deed tournees met oa Flairck, Fernando Lameirinhas en Ot Azoy.
Percussionist Santos verdeelt zijn thuisbasis tussen Nederland en Portugal. Studeerde af in klassieke percussie, jazz drums en compositie/percussie in Rotterdam, Den Haag en Lissabon. Hij tourt regelmatig met gerenommeerde internationale artiesten.
Zanger/gitarist Huissoon is autodidact en brengt eigen geschreven liedjes in het Zeeuws, zingt Spaans repertoire in andere groepen en runt inmiddels al een aantal jaren met succes een eigen mini-theater in Den Haag. Onlangs heeft hij  een boek uitgebracht over het leven van Victor Jara.
In 2013 zijn de drie muzikanten begonnen met dit muzikale theaterprogramma. De afgelopen jaren vermeerderen het aantal optredens zich. Terecht zoals u zult horen en zien.

 

Natalia Rogalski – zang
Marco Santos – percussie op tientallen percussievoorwerpen en -instrumenten
Adrie Huissoon – gitaar, zang en vertelling

www. victorjara.nl

Aanvang 16 dec : 20.30u
Aanvang 17 dec : 15.00u
Kaarten : € 15,-
Reserveren vanaf wo 6/12 : 0113 – 230 168