Folk / Roots / Wereld

 

NIEUWS:

 
 
Optreden Midnight Bluebirds
is uitverkocht!
 
Het is het laatste optreden
georganiseerd door Ad!
 


 


Middelburgsestraat 113 boven, Oost-Souburg

0113-230168 (Ad Lijnse)
ailijnse[at]zeelandnet[punt]nl


TRIO KROONENBERG / LINNEMANN / VAN DER ZALM

25 november 2017

.

Kroonenberg, Linnemann, Van der Zalm progr

Het trio Kroonenberg / Linnemann / Van der Zalm speelt de melodieuze singer-songwriter & folk-kant van Philip Kroonenbergs muziek. Er wordt ook geswingd en gegrooved, maar de betovering zit bij deze formatie in de samenzang en in de lyriek in het spel van Rens van der Zalm en Arwen Linnemann. Het trio speelt voornamelijk nieuw repertoire, geschreven door het trio zelf, plus wat ouder werk dat speciaal geschikt is voor deze combinatie.
Kroonenberg is een singer-songwriter die compacte teksten met een hoog autobiografisch karakter schrijft over het leven, de liefde en de dood. Philip heeft een eigen stijl van gitaar en ukelele spelen. Hij maakte indruk toen hij met zijn eigen band op onze zolder optrad (2014).
Een van Linnemans eerste optredens was in 1993 in Razzmatazz met de Endatteme Jug Band. Ze werd in 1997 bassiste van de Nits. Tegenwoordig speelt ze nog regelmatig met Nits-zanger Henk Hofstede in het Avalanche Kwartet.
Last but not least is Rens van der Zalm, multi-instrumentalist met hoofdletters, eindelijk weer eens te zien en horen in Razzmatazz. Hij was er al in 1979 met Wolverlei, en in 1992 met Andy Irvine.

.

Philip Kroonenberg – zang, gitaar, ukelele, mondharmonica
Arwen Linnemann – contrabas, zang
Rens van der Zalm – gitaren, viool, mandoline, cister

Aanvang: 20.30u
Kaarten : € 15,-
Reserveren vanaf wo 15/11 : 0113 – 230 168