Folk / Roots / Wereld

 

NIEUWS:

 
 
Optreden Midnight Bluebirds
is uitverkocht!
 
Het is het laatste optreden
georganiseerd door Ad!
 


 


Middelburgsestraat 113 boven, Oost-Souburg

0113-230168 (Ad Lijnse)
ailijnse[at]zeelandnet[punt]nl


O’DREAMS

11 maart 2017

odreams

Daar staan ze dan. Op een kruispunt in hun leven. Een roodharig ventje uit de Ierse middle of nowhere. En een langharige folky uit de Hollandse polder. De een droomt onder het genot van een pint Guinness van de oversteek naar Nederland. Terwijl de ander juist een leven tussen de groene Ierse heuvels romantiseert. Maken ze hun dromen waar? Komen ze zichzelf en elkaar tegen? En wie is toch die dwaze dwarsligger die telkens in hun levens opduikt?
Dertig jaar later wordt alles duidelijk als ze samen hun instrumenten grijpen. Ze spelen zichzelf terug in de tijd. Van nu naar toen. En weer terug. Hier links, daar rechts. En dan weer keihard rechtdoor. Het aantal kruispunten lijkt eindeloos op deze muzikale memory lane vol Ierse songs … O’Dreams slaat na het succes van ‘Irish ways and Irish laws’ nieuwe wegen in. Met de nieuwe voorstelling ‘An Irish crossroads’. John Flierman en Ed Veldtrop toerden jarenlang met veel succes door Nederland en Ierland, maar altijd knaagde er iets. Dat werd duidelijk toen de in Nederland wonende Ier Danny Guinan zich bij hen voegden. O’Dreams was geboren en het succes was er onmiddellijk. Ze verkochten in hun eerste en tweede theaterseizoen met hun eerste theatershow vrijwel alles uit.
O’Dreams is een Iers/Nederlands klassetrio dat oprecht, ontroerend en opzwepend is en het publiek werkelijk weet te raken.

John Flierman – zang, gitaar, bodhran
Ed Veldtrop – zang, accordeon, piano
Danny Guinan -zang, gitaar

www.odreams.nl

Aanvang: 20.30u
Kaarten : € 12,50
Reserveren vanaf 1/3 : 0113 – 230 168
.

O'Dreams-aff