Folk / Roots / Wereld

 

NIEUWS:
 

 
De optredens van dit voorjaar gaan alle niet door vanwege het Corona-virus..!
 
 
Belangrijke mededeling voor leden tav reserveringen, zie Nieuws.
Middelburgsestraat 113 boven, Oost-Souburg

Nieuws

[02/20] Lidmaatschap: belangrijke mededeling tav de reserveringen

Voor 2020 gaat er iets veranderen ten aanzien van de reserveringen door leden. Tot nu toe kon bij een enkel lidmaatschap à 10 euro per jaar een kaartje extra gereserveerd worden voor een tweede persoon. Dat was echter oorspronkelijk bedoeld voor het meenemen van een introducé. Daarom zal vanaf nu een lidmaatschap per persoon vereist zijn om twee dagen eerder te kunnen reserveren voor twee personen. Het ledengeld hebben we namelijk hard nodig om de huur te kunnen blijven betalen. Uitzondering hierop is zoals genoemd het (max tweemaal) meebrengen van een introducé. Dat kan aangegeven worden bij de reservering.

[02/20] Sloopwerk rond Razzmatazz

De gebouwen die vastzitten aan Razzmatazz, voorheen De Regenboog etc, worden momenteel door de Gemeente gesloopt. Razzmatazz blijft gelukkig staan, maar we krimpen wel iets in: de gang, garderobe, artiestenruimte en het magazijntje komen nu allemaal op de begane grond van Razzmatazz zelf. Verder blijven we een gedeelte van de begane grond delen met ROAT, de multiculti-jongerenorganisatie.
Vanwege de werkzaamheden is het concert van 2 februari met de groep VanWyck verplaatst naar het dorpshuis van Biggekerke. Het concert is goed verlopen dankzij de grote inzet van ons bestuur en onze vrijwilligers. De Gemeente heeft toegezegd dat het concert van 22/2 weer gewoon in Razzmatazz plaats kan vinden.

[05/19] Bestuurswissel

Ad Lijnse heeft na 51 jaar (!) zijn functie als voorzitter/programmeur neergelegd. Hans Hoogeboom zal de programmering overnemen, en geluidsman Kees Reinhoud het voorzitterschap.
Personen & functies per 1/5/19:

 Kees Reinhoud – Voorzitter & geluidstechnicus
 Hans Hoogeboom – Muziekprogrammering
 René Dekker – Secretaris
 Nico Meliefste – Penningmeester
 Kees Heijboer – Gebouw & techniek
 Willy van Hoorn – Financiën
 Ans Boone – Financiën (aftredend)
 Peter van den Hooven – Barcommissie