Folk / Roots / Wereld

 

NIEUWS:
 

 
Let op:
Optreden VanWyck verplaatst naar dorpshuis Biggekerke! Zie Agenda.
 
Middelburgsestraat 113 boven, Oost-Souburg

Kaarten reserveren

Gezien het beperkte aantal plaatsen is reserveren noodzakelijk. 

U kunt kaarten reserveren vanaf de woensdag 10 dagen voor een optreden via: 0113-230168 (Ad & Loes Lijnse) of ailijnse[at]zeelandnet[punt]nl. De exacte data staan vermeld bij het betreffende optreden. Bij reservering per email krijgt u altijd een bevestiging. Zo niet, dan is het niet aangekomen.

Leden let op:
Razzmatazz-leden kunnen twee dagen eerder kaarten reserveren dan niet-leden. Dat wil zeggen 12 dagen voor een optreden in plaats van 10 (dus vanaf de maandag ipv de woensdag). Daarbij kan per lid 1 kaart extra voor een niet-lid besteld worden.

Optredens beginnen op de aangegeven tijd, meestal 20.30. U dient het beste ruim van te voren aanwezig te zijn voor een goede plaats. In de pauze(s) en voor/na het optreden is de bar geopend. Roken is in het gebouw niet toegestaan.

Annuleren:
Als u kaarten heeft gereserveerd, maar onverhoopt toch niet aanwezig kan zijn bij het optreden, meldt u zich dan af via bovenstaand nummer. Als het enkele uren voor het optreden is en u krijgt geen gehoor, dan graag bellen naar het nummer 06-18925665 (Razzmatazz).