Folk / Roots / Wereld

 

Er is momenteel een
storing op de website !


 


Middelburgsestraat 113 boven, Oost-Souburg

0113-230168 (Ad Lijnse)
ailijnse[at]zeelandnet[punt]nl


Yukata – opnamen live CD

8 DECEMBER

YUTAKA cd-opname

Yutaka-site-1

De groep Yutaka organiseert deze avond de opname van een live-cd in Razzmatazz. Yutaka is een nieuwe naam voor drie muzikanten die al jaren met elkaar optrekken en voornamelijk bekend zijn als de vaste musici van de beeldende muziektheatergroep Het Bedrijf v/h (voorheen Flup & Ju Bedrijf).

Yutaka bestaat uit Ingeborg Cneut, Onno van Tongeren en Rob Maaskant en maakt eigenzinnige wereldmuziek die, als het een naam moet krijgen, het beste omschreven kan worden als passievolle, ritmische oorspelen met uitstapjes naar ge�mproviseerde tangojazz.

De drie musici bespelen een instrumentarium dat afkomstig is uit alle delen van de wereld en voor een deel zelfgebouwd is. Zo wordt er gespeeld op: een complete Indonesische gamelan, pjingels (bloemvormige ijzeren percussieschalen), Afrikaanse percussie, krins (Afrikaanse speetdrums), doun-doun (basdrum), boukara bou?s, anklungs (bamboe schudinstrumenten), balafon, waterdrums, guzheng (Chinese harp), viool, trompetviool, cello, contrabas, lier, bellytron (Zeeuwse bellenkar), steeldrum, fluiten, en hang en klankentaal.

Aanvang : 20.30 uur
Toegang gratis
Reserveren vanaf 26/11 : 0113 – 230168

Yutaka-site-2