Folk / Roots / Wereld

 

NIEUWS:
 
 

Programma najaar online!

 
Middelburgsestraat 113 boven, Oost-Souburg

Live opnamen De Mannenbroeders

21 FEBRUARI

PERSBERICHT

Live-opnames De Mannenbroeders, met Jay Minor & Maikel Harte.

[Let op: organisatie in handen van De Mannenbroeders]

De Mannenbroeders hebben net, in besloten kring, hun 1-jarig bestaan gevierd. Toch willen de broeders en zusters dit kleine jubileum graag met de wereld delen door vast te leggen wat ze aan muziek hebben voortgebracht het afgelopen jaar. De mensen van Podium Razzmatazz in Oost Souburg hebben aangeboden de rustieke zolder (en hun uitstekende geluidstechnicus) te gebruiken voor het maken van live opnames. Een aantrekkelijk aanbod wat ze graag aannamen. Om de middag compleet te maken hebben ze een tweetal muzikale vrienden uitgenodigd: Jay Minor & the Early Birds en Maikel Harte.

De middag zal beginnen met Jay Minor en zijn Early Birds. Wie nog niet van hen gehoord heeft; Jay Minor schudt liedjes uit zijn mouw als een goochelaar kaarten. Achteloos maar bruisend van de creativiteit en liefde voor muziek. The Early Birds zijn een fantastische aanvulling op de lange singer-songwriter uit St. Laurens.

De Mannenbroeders maken een soort Zeeuws-Vlaamse akoestische folk, zoals dat 100 jaar geleden klonk in de Zeeuws-Vlaamse polders als de landarbeiders na het avondeten nog even buiten op hun banjo?s speelden, maar dan voor moderne tijden. Als invloeden noemen De Mannenbroeders Ds. Jan Scharp en de befaamde Zaamslagse bluesman Rob Jansen.

Maikel Harte is een grappenmaker maar zoals iedereen weet laat elke clown ook tranen. Daarom zal Maikel, in z?n eentje, de middag afsluiten met uitsluitend serieuze liedjes. Of toch niet?

De zolder gaat open om 13.45 en om 14.30 beginnen de optredens.

Kaarten kosten 5 euro en zijn uitsluitend te koop bij Spin, Dam 48 in Middelburg, en bij de muzikanten.

Voor meer info kunt u contact opnemen met Tonnie Dieleman: 06 48424351.

www.myspace.com/demannenbroeders
www.jayminor.nl
www.maikelharte.com