Folk / Roots / Wereld

 

NIEUWS:
 
 

Programma najaar online!

 
Middelburgsestraat 113 boven, Oost-Souburg

7e Minifestival

28+29 DECEMBER

‘Een-mens-wil-na-de-kerstdagen-wel-eens-wat-eens-wat-anders-dan-duf-zitten-wachten-op-Oud-&-Nieuw.’

Twee avonden met sfeervolle muziek, zoals u dat tweejaarlijks gewend bent in de laatste dagen van het jaar.

28 december:

Mooie melancholieke liedjes met een Brabantse tongval door een groep met de naam Vandiekomsa. De muziekgroep ontstond tijdens de maandelijkse folksessies rond de stamtafel in kaffee Lambiek en daar ontstond een flink deel van het repertoire.
www.vandiekomsa.nl

De uit Schotland afkomstige Jim McLean speelde ooit gedurende 20 minuten op de Razzmatazz-zolder tijdens een Open Podium. In die tijd zwierf hij door als muzikant door Europa. Nu, ruim 31 jaar later, gaat hij ons weer verrassen.

Snaar Maar Waar is een virtuoos Vlaams trio olv de vermaarde Maarten DeCombel. Inmiddels raakt de groep ook in het buitenland bekender. Na Finland, Frankrijk, Groot-Brittannie, China, Estland nu ook bij ons op zolder.
www.snaarmaarwaar.be

29 december:

Bender is een Haarlemse muziekgroep met gedreven muzikanten die na lange omzwervingen terugkomen bij wat ze het liefst doen: mooie liedjes maken in het Nederlands.
www.bendermuziek.nl

Tom Houwing uit Maastricht – in 2011 op het Akoestisch Podium – laat muziek horen met inhoud en betekenis. Zijn professionele aanpak en expressieve manier van zingen zijn van grote klasse. Eigen werk en songs van oa Joni Mitchell en James Taylor.

Finvarra is een bruisende, Keltische folkband met Orientaalse invloeden. Ook opmerkelijk is dat de band twee zangeressen in haar gelederen heeft.
www.finvarramusic.com

 

Aanvang : 20.30 uur
Kaarten per avond : ?15,- (leden) en ?20,- (niet leden)
Reserveren vanaf 14/12 (leden) of 17/12 (niet-leden): 0113 – 230168