Folk / Roots / Wereld

 

NIEUWS:
 
 

Programma najaar online!

 
Middelburgsestraat 113 boven, Oost-Souburg

Bender

4 APRIL


Bert Vissers
Zanger en liedjesschrijver. Zit het liefst achterin de auto om lekker weg te kunnen dromen, terwijl de wereld in volle vaart aan hem voorbij zoeft. Zingt en staat op het podium alsof zijn leven ervan af hangt en eerlijk gezegd is dat ook zo. Wat zou hij zonder moeten? Schrijft liedjes sinds hij kan schrijven, schrijft gedichten en kinderboeken. En korte verhalen.

Tom Bak
Gitarist en arrangeur. Rijdt sinds jaar en dag op een veel te kleine fiets door de stad, omdat hij niet zag dat de verkoper hem een kinderfiets verkocht. Belangstelling voor de flamencomuziek maakte dat Tom van de piano overstapte naar de gitaar. Hij nam les in Andalusi� en begeleidde dansgroepen, om later na uitgebreide omzwervingen via dixieland, zigeunerjazz, Balkan-muziek en Cubaanse son thuis te komen bij Bender.

Jos Caspers
Contrabassist en doordouwer. Doet het liefst alles tegelijkertijd en verliest daarbij nooit zijn ijzersterke humeur. Is de man van het ritme, de man achter het stuur. De man die toch n�t even een betere route denkt te weten dan de routeplanner aangeeft. Is een muzikant met een veelzijdige achtergrond: overal voor in en overal voor te porren. Van pop, jazz, country tot en met Bender.


Aanvang : 20.30 uur
Kaarten : 12,50 Euro
Reserveren vanaf wo 4/3 : 0113 – 230 168