Folk / Roots / Wereld

 

NIEUWS:
 
 

Programma najaar online!

 
Middelburgsestraat 113 boven, Oost-Souburg

Stephanie Struijk

23 okt

 

Stephanie Struijk schrijft persoonlijke verhaaltjes in liedjes. Misschien ken je haar nog wel onder de naam ‘Stevie Ann’. Ze bracht destijds op 18-jarige leeftijd haar debuutalbum uit en stond o.a. op Pinkpop. In 2016 schreef ze samen met Daniël Lohues haar eerste album in het Nederlands tijdens een roadtrip door Amerika. Gedurende deze reis van Los Angeles naar Minneapolis merkte ze dat de liedjes die zij schreef zich het beste lieten vertellen in haar eigen Nederlandse taal. Met haar nieuwe album ‘Fijn zo’ gaat ze door waar ze gebleven was. Soms wat dromerig en terugkijkend naar vroeger, maar ook liedjes die troost geven en de tijd heel even laten stilstaan. Normaal gesproken is ze alleen op de grotere podia te beluisteren, maar haar hart ligt bij de intieme optredens en dan is ze bij Razzmatazz natuurlijk helemaal op haar plek!

 

Stephanie Struijk – zang, gitaar, piano
Reyer Zwart – bas
Bernard Gepken – gitaar

Aanvang middag: 16.30u
Aanvang avond: 20.30u
Kaarten € 15,-
via: razzervering@outlook.com
Leden: vanaf ma 11/10
Niet-leden: vanaf wo 13/10