Folk / Roots / Wereld

 

NIEUWS:
 
 

Programma najaar online!

 
Middelburgsestraat 113 boven, Oost-Souburg

STEAMPOWER

18 FEBRUARI

steampower

(Reeds uitverkocht!)

Moeten we Fay Lovsky introduceren? Of Laurens Joensen, Janos Koolen en Joost van Es. We dachten van niet. Allemaal hebben ze meerdere keren in Razzmatazz opgetreden. Een ontmoeting van vier gelijke geesten, waarbij de muziek met hoofdletters dient te worden geschreven. Ze hebben inmiddels een lange staat van dienst in binnen- en buitenland, met oa Henny Vrienten, Frederique Spigt, Kaz Lux, Magna Carta en Douwe Bob. Niet in dienst van de grote namen maar op een intieme zolder als Razzmatazz is gebeurt het. Onderling gelijkwaardig is er die creativiteit van eigen werk en instrumentale virtuositeit. ‘Some like it hot at the Razz’.  With Steampower it ‘ll be even hotter…

 

Janos Koolen – zang, mandoline, banjo
Laurens Joensen – zang, gitaar
Joost van Es – zang, viool
Fay Lovsky – zang, basgitaar en meer

www.facebook.com/steampowerquartet

Aanvang: 20.30u
Kaarten : € 15,- (Reeds uitverkocht!)
Reserveren vanaf 8 februari : 0113 – 230 168

.

Steampower-aff

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.